Ons assortiment

kerstpakketten 2022

Ook voor 2022 kunt u weer bij ons terecht voor unieke kerstpakketten. Wij hebben een assortiment samengesteld met originele kerstpakketten en kwaliteitsgeschenken. Uiteraard behoort een kerstpakket op maat ook tot de mogelijkheden.  We doen het nét even anders.

Maak uw kerstpakket uniek

Verras uw collega's

Originele kerstpakketten

op een rijtje

Onderstaande pakketten zijn voorbeeldpakketten. U kunt ieder pakket geheel zelf aanpassen en samenstellen. De vanaf prijs is per pakket genoemd.

Duurzaam kerstpakket

Duurzaam Kerstpakket

Dit jaar wordt het pas echt leuk aftellen met dit duurzame kerstpakket. U verrast uw werknemers en collega’s met dit unieke kerstpakket. Hierbij is het de bedoeling dat vanaf 24 december elke dag een product uit de doos wordt gehaald. De producten zijn verpakt, waardoor niet direct zichtbaar. Dus niet alleen tien seconden voor twaalf aftellen maar al vanaf 24 december.

Prijs: € 59,95 excl. BTW – Mogelijk vanaf: € 40,- excl. BTW

Kerstpakket 8 dagen

8 dagen Kerstpakket

Iedere dag een verrassing. Dat is het 8 dagen kerstpakket. Verras uw collega’s met een uniek kerstpakket dat iedere dag een verrassing van kwaliteit brengt. Van 24 december tot en met 31 december, een week vol van verrassingen.

Prijs exclusief inhoud jute zakjes: € 39,95 excl. BTW
Totaalprijs: Afhankelijk van de samengestelde inhoud

Kerstpakket last minute samenstellen

Een Last Minute Kerstpakket

De dagen tot aan kerst worden steeds korter. Dus er is ook steeds minder tijd voor een kerstpakket. We denken nog steeds graag met u mee. Neem bijvoorbeeld het last minute kerstpakket.

Prijs: € 54,95 excl. BTW – Mogelijk vanaf: € 40,- excl. BTW

Kerstpakket Jute Zak

Kerstpakket Jute Zak

Op zoek naar even iets anders voor uw kerstpakket? Dan is deze jute zak een passende invulling voor u. Een geschenk om te geven en om te krijgen. De stevige jute zak zorgt voor beleving bij het uitpakken van een kerstpakket. Het kerstgroen en het stoere touw als sluiting maken het pakket compleet. Benieuwd naar de inhoud? Dat bepaalt u!

Totaalprijs: Afhankelijk van de samengestelde inhoud

Kerstpakket Kerst sfeer met dennenlucht

Kerstpakket Dennengeur

Wij vinden dat een kerstpakket rijk gevuld moet zijn. Dit laat waardering zien naar medewerkers en een rijk gevuld pakket wordt gewoon veel leuker ontvangen. We zijn altijd op zoek naar een sfeervolle invulling voor een kerstpakket. Dit jaar hebben we bijvoorbeeld kerstgroen en een sfeervol touw met LED verlichting om de presentatie van het pakket nog sfeervoller te maken. Maar dit pakket heeft nóg een geheim. De verpakking bevat een heerlijke dennengeur. Het kerstpakket komt daarmee echt tot leven.

Prijs: € 29,95 ex. BTW – Mogelijk vanaf: € 20,- excl. BTW

Kerstpakket voor mannen

Kerstpakket Vakmanschap

Vakmanschap moet beloond worden. Collega’s die zich het hele jaar inzetten om vakmanschap te leveren verdienen een kerstpakket met inhoud. Voor deze vaklui hebben wij een volledig pakket samengesteld. Hierbij kan een lokaal biertje, een nootje en een kaas met kwaliteit niet ontbreken. Uiteraard kan de inhoud door u worden aangepast.

Prijs: € 32,50 ex. BTW – Mogelijk vanaf: € 25,- excl. BTW

Het beste van de Streek kerstpakket

Kerstpakket Beste van de Streek

Een kwalitatieve samenstelling van streekproducten. Wij hebben een liefde voor de streek. Een product uit de streek heeft vaak een eigen, uniek verhaal. Kwaliteit in een functioneel kistje wat een erg leuk plekje zal krijgen op tafel. Eerst maar eens genieten van de inhoud. Daarna kan het functionele kerstpakket een leuk plekje krijgen.

Prijs: € 39,95 ex. BTW – Mogelijk vanaf: € 25,- excl. BTW

Originele Kerstpakketten streekproducten

Kerstpakket Stoere Blik

Dit kerstpakket heeft een stoere uitstraling. Verras uw collega’s met een functioneel kerstpakket. Het is een afgekeurd verfblik dus in het kader van recycling krijgt dit blik een tweede leven! Laat een stoer(e) blik achter met dit rijk gevulde geschenk.

Prijs: € 55,00 ex. BTW – Mogelijk vanaf: € 40,- excl. BTW

Kerstpakket kijkdoos met venster

Kerstpakket Kijkdoos

Extra beleving geven aan het uitreiken van een kerstpakket doet u met de Kijkdoos.Het kijkvenster zorgt voor een sfeervolle kijk in het kerstpakket. Aan het pakket is een sfeervolle slinger met LED verlichting opgehangen die tijdens de donkere dagen een leuke plaats kan krijgen in het interieur. Een leuk geschenk om te geven en om te krijgen.

Prijs: € 59,95 excl. BTW – Mogelijk vanaf: € 25,- excl. BTW

Verrassingsbox kerstpakket

Kerstpakket Verrassingsbox

Een geschenk en een verrassing voor iedere dag. Beleef de sfeer van een verrassingspakket en geniet 8 dagen lang van kwaliteit. Uw collega’s kunnen vanaf kerstavond beginnen met hun verrassingsbox. Tot en met 31 december elke dag twee passende verrasingsproducten.

Prijs: € 57,50 excl. BTW – Mogelijk vanaf: € 40,- excl. BTW

Kerstpakket genieten

Kerstpakket Genieten

Waar geniet u van? Een heerlijke borrel met kwaliteitsproducten? Een lekker kwaliteitswijntje bij het avondeten? Een goede likeur voor in de koffie? Ook dit pakket kan volledig naar eigen wens worden ingevuld. Voor ons is het belangrijk dat de inhoud van het pakket past bij u en uw bedrijf. 

Prijs: € 69,95 excl. BTW – Mogelijk vanaf: € 40,- excl. BTW

Kerstpakket Stapelbaar

Kerstpakket Fruitkrat

Gezondheid is een belangrijk thema. Ook binnen het bedrijfsleven. Bent u op zoek naar een origineel groen en gezond kerstpakket? Verblijd uw collega’s met een appel (eventueel bedrukt met tekst of logo), een frisse fruitsap, een kleurrijke amaryllis bol die geen water nodig heeft en nóg meer gezonde kwaliteitsproducten.

Prijs: € 47,50 excl. BTW – Mogelijk vanaf: € 35,- excl. BTW

Teil kerstpakket met kwaliteitsproducten

Kerstpakket Metalen teil met Olla

Een chique metalen teil gevuld met unieke producten. Neem bijvoorbeeld de Olla. Een kruik die u in de tuin kunt plaatsen. De pot is poreus en geeft daarmee geleidelijk water af. Het is een zuinige en effectieve manier om uw planten te laten groeien. Wanneer de grond droog is, geeft de olla langzaam water af aan de grond eromheen. Wanneer de grond vochtig is, blijft het water er in. Het voordeel: De planten hebben constant een vochtige omgeving en kunnen dus gelijkmatig groeien.

Prijs: € 47,50 excl. BTW – Mogelijk vanaf: € 35,- excl. BTW

Appels met logo kerstsfeer

Kerstpakket Appels

Zichtbaarheid in uw kerstpakket. Niet alleen met fleurige appels in de kerstkleuren maar ook door uw logo of tekst op de appel te laten bedrukken. De inkt is eetbaar. De bedrukte appels zijn een sfeervolle toevoeging aan het pakket voor uw relaties of collega’s. Zet uw tanden in deze toevoeging voor uw kerstpakket.

Prijs: Op aanvraag

Kerstpakket borrel luxe

Kerstpakket Luxe Borrel

Overheerlijke combinaties van kwaliteitsproducten. De kaas,  kruiden en hertenpaté op de borrelplank zorgen voor een echte bourgondische sfeer. De bourgondische sfeer wordt compleet door de Portillo wijn van Salentein.

Prijs: Op aanvraag

Anders nog iets?

Al onze pakketten zijn geheel zelf samen te stellen. Maak dus gerust combinaties tussen pakketten of producten en geef uw wensen aan ons door. Wij helpen graag! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wijnfles borrelplank relatiegeschenk

Wijnfles Borrelplank

Nooit meer de plank misslaan bij uw relaties. Een passende borrelplank bij de kwaliteitswijn, inclusief mogelijkheid tot personaliseren.

Amarylis bol relatiegeschenk

Amaryllis met logo

De bol is voorzien van een wax laag die het water vast houdt en groeit een centimeter per dag. Een mooi relatiegeschenk voor op de vensterbank of op kantoor.

Bedrukt Fruit relatiegeschenken

Bedrukt fruit

Fruit weggeven aan een gezonde relatie. Leuker kan niet toch? Jawel! Met uw eigen logo!

''De rijk gevulde en sfeervol opgemaakte pakketten zijn zeer goed ontvangen. De Kaascoman bood een creatieve selectie aan van kwalitatief hoogwaardige producten. Een echte aanrader!''

Factif BV, Deventer

Relatiegeschenken

U kunt naast originele kerstpakketten ook bij ons terecht voor relatiegeschenken. De mogelijkheden zijn eindeloos, het gehele jaar door. Laat het ons weten!

Overig

Bent u op zoek naar iets anders maar wilt u wel iets origineels? Ook dan komen we er samen met ons assortiment vast wel uit. Neem vrijblijvend contact op!

Verras uw Collega’s

Ga voor een kerstpakket met kwaliteit.