Assortiment

Originele kerstpakketten

Ook dit jaar kunt u weer bij ons terecht voor unieke kerstpakketten. Wij hebben een assortiment samengesteld met originele kerstpakketten en kwaliteitsgeschenken. Uiteraard behoort een kerstpakket op maat ook tot de mogelijkheden.  We doen het nét even anders.

Maak uw kerstpakket uniek

Verras uw collega's

Ons assortiment

Onderstaande pakketten zijn voorbeeldpakketten.
U kunt ieder pakket geheel zelf aanpassen en samenstellen.

Kerstpakket Licht

Kerstpakket Licht

Een lichtgevend kerstpakket. Geniet van smakelijke producten tijdens de donkere dagen. Een smakelijk pakket voor op tafel en bij de borrel.

Prijs: € 55,- excl. btw

Inclusief een cadeau t.w.v. € 19,95

Kerstpakket sfeerpakket rood

Kerstpakket Sfeerpakket Rood

Een rood kerstpakket dat warmte uitstraalt. Kleuren en producten die horen bij de donkere feestdagen. Het contrast met het dennengroen maakt de uitstraling van dit kerstpakket compleet.

Prijs inhoud: € 37,50,- excl. btw
Prijs luxe ronde cadeaudoos: € 12,50,- excl. btw

Prijs pakket totaal: € 50,00,- excl. btw

Borrelpakket

Kerstpakket Borrel

Geniet van de kwaliteitsproducten uit deze borrelbox. Hiermee haal je alle ingrediënten in huis voor een gezellige borrel.

Prijs: € 25,- excl. btw

Kerstpakket groen en gezond

Kerstpakket Groen & Gezond

Een groen en gezond kerstpakket. Deel een gezond pakket uit met zelfs bedrukt fruit inclusief een boodschap. Bewaar het dennengoed ter versiering rondom de kaarsen.

Prijs: € 25,- excl. btw

Kerstpakket groen en gezond

Kerstpakket (Ge)noten

Op ieder potje past een deksel. Deze notenpotjes kennen een eigen unieke smaak. Geniet met vrienden of familie van een heerlijk borrelmoment. 

Prijs: € 19,95,- excl. btw

Kerstpakket goud

Kerstpakket Goud

Een kerstpakket van goud, geschikt voor werknemers die goud waard zijn. Beleef de inhoud en smaak van dit gouden kerstpakket.

Prijs: € 53,- excl. btw

Inclusief een cadeau t.w.v. € 19,95

Kerstpakket wijn met dennengeur

Kerstpakket Een groen feestje

Een kerstpakket dat groen uitstraalt. Wrijf voor het uitpakken van het pakket over de doos om ook de geur van groen te ervaren. Dit maakt het ontvangen van dit pakket een groen feestje.

Prijs: € 25,- excl. btw

Sportief kerstpakket

Kerstpakket Sportief

Een sportief kerstpakket voor jong en oud. Geniet met het hele gezin van sport en spel en van lekkernijen voor na de sportieve activiteiten.

Prijs: € 50,- excl. btw

Inclusief een cadeau t.w.v. € 19,95

Kerstpakket groen en gezond

Kerstpakket Ge(noten)

Op ieder potje past een deksel. Deze notenpotjes kennen een eigen unieke smaak. Geniet met vrienden of familie van een heerlijk borrelmoment. 

Prijs: € 12,95,- excl. btw

Kerstpakket 8 dagen

Kerstpakket – 8 dagen – 2022

Iedere dag een verrassing. Dat is het 8 dagen kerstpakket. Verras uw collega’s met een uniek kerstpakket dat iedere dag een verrassing van kwaliteit brengt. Van 24 december tot en met 31 december, een week vol van verrassingen.

Prijs: € 50,- excl. btw

Kerstpakket Warm Geschenk

Kerstpakket Warm geschenk

Een warme combinatie van fles bier/fles wijn met een paar sokken.

Prijs: € 19,95,- excl. btw 

Kerstpakket vuurkorf

Kerstpakket Vuurkorf Houtmand

Een kerstpakket waar je het hoe dan ook warm van krijgt. Geef een vuurkorf weg met een passende inhoud. Met het dennengroen en hout als basis van het pakket zit (of staat) u goed.

Prijs: € 70,- excl. btw

Pakket Sfeer & Smaak

Kerstpakket Sfeer & Smaak

Een leuke mix van food en non-food, dat is wat een kerstpakket uniek maakt. Met dit pakket geniet u van kwaliteitsproducten als wijn, kaas, nootjes en toastjes. Versnaperingen voor op de borrelplank. Maak het extra gezellig door het dienblad versierd op tafel te zetten en de kaarsen er bij aan te steken. Op deze manier beleeft u sfeer & smaak met kwaliteit!

Prijs: € 39,95,- excl. btw

Last minute kerstpakket

Een Last Minute Kerstpakket

De dagen tot aan kerst worden steeds korter. Dus er is ook steeds minder tijd voor een kerstpakket. We denken nog steeds graag met u mee. Neem bijvoorbeeld het last minute kerstpakket. Een goed gevuld kerstpakket met kwaliteitsproducten.

Prijs pakket zonder sokken: € 46,00 ex.btw
Prijs pakket met sokken: € 55,00 ex.btw

Zet ook de knop om kerstpakket

Kerstpakket Winterse Sferen

Een kerstpakket dat de sfeer van de winter ademt. Je krijgt het er al warm van als je er naar kijkt. Alles wat nodig is om te genieten van een gezellige warme winteravond!

Op aanvraag

Biersoorten kerstpakket

Kerstpakket ‘Proost’

Vul uw kerstpakket aan met diverse biertjes of een geheel bierpakket in combinatie met échte Spaanse kwaliteitsham. Een combinatie die je moet proeven. Proost met mate(n)!

Op aanvraag

Maak je eigen cocktail kerstpakket

Kerstpakket Maak Je Eigen Cocktail

Bent u een cocktail liefhebber? Maakt u ze wel eens zelf? Dit kerstpakket maakt dat mogelijk. Creëer in de kerstvakantie uw eigen cocktail en laat vrienden en familie mee genieten!

Op aanvraag

Boeren Bond kerstpakket

Kerstpakket van de Boerderij

Een kerstpakket van en voor de boer. Heerlijke streekproducten met typische producten die passen bij het boeren leven. Het melkbusje als verpakking maakt de sfeer van het boerderij pakket compleet!

Doos met inhoud: € 45,- excl. btw
Melkbusje: € 13,95 excl. btw

Kerstpakket samen spel

Kerstpakket SamenSpel

De dagen rondom kerst kennen we vaak als gezellige dagen waar we met familie samenkomen. Dit pakket is een samenspel van food en non food, gericht op de gezelligheid. Schuif samen aan tafel en maak het gezellig!

Op aanvraag

Duurzaam kerstpakket

Duurzaam Kerstpakket

Dit jaar wordt het pas echt leuk aftellen met dit duurzame kerstpakket. U verrast uw werknemers en collega’s met dit unieke kerstpakket. Hierbij is het de bedoeling dat vanaf 24 december elke dag een product uit de doos wordt gehaald. De producten zijn verpakt, waardoor niet direct zichtbaar. Dus niet alleen tien seconden voor twaalf aftellen maar al vanaf 24 december.

Prijs: € 59,95 excl. BTW – Mogelijk vanaf: € 40,- excl. BTW

Kerstpakket Jute Zak

Kerstpakket Jute Zak

Op zoek naar even iets anders voor uw kerstpakket? Dan is deze jute zak een passende invulling voor u. Een geschenk om te geven en om te krijgen. De stevige jute zak zorgt voor beleving bij het uitpakken van een kerstpakket. Het kerstgroen en het stoere touw als sluiting maken het pakket compleet. Benieuwd naar de inhoud? Dat bepaalt u!

Totaalprijs: Afhankelijk van de samengestelde inhoud

Kerstpakket Kerst sfeer met dennenlucht

Kerstpakket Dennengeur

Wij vinden dat een kerstpakket rijk gevuld moet zijn. Dit laat waardering zien naar medewerkers en een rijk gevuld pakket wordt gewoon veel leuker ontvangen. We zijn altijd op zoek naar een sfeervolle invulling voor een kerstpakket. Dit jaar hebben we bijvoorbeeld kerstgroen en een sfeervol touw met LED verlichting om de presentatie van het pakket nog sfeervoller te maken. Maar dit pakket heeft nóg een geheim. De verpakking bevat een heerlijke dennengeur. Het kerstpakket komt daarmee echt tot leven.

Prijs: € 29,95 ex. BTW – Mogelijk vanaf: € 20,- excl. BTW

Kerstpakket reiskoffer

Kerstpakket Reizen & Borrelen

Ik ga op reis en ik neem mee: Een kerstpakket. Geniet van een rijk gevuld kerstpakket van kwaliteit inclusief een reiskoffer.

Totaalprijs: € 80,00 ex. btw

Koffer: € 47,50 ex. btw
Inhoud: € 32,50 ex. btw

Kerstpakket voor mannen

Kerstpakket Vakmanschap

Vakmanschap moet beloond worden. Collega’s die zich het hele jaar inzetten om vakmanschap te leveren verdienen een kerstpakket met inhoud. Voor deze vaklui hebben wij een volledig pakket samengesteld. Hierbij kan een lokaal biertje, een nootje en een kaas met kwaliteit niet ontbreken. Uiteraard kan de inhoud door u worden aangepast.

Prijs: € 32,50 ex. BTW – Mogelijk vanaf: € 25,- excl. BTW

zet ook de knop om

Kerstpakket ‘Zet ook de knop om’

Een nieuw kerstpakket idee waarmee u een bijdrage levert aan het milieu. Wilt u uw personeel er warmpjes bij laten zitten deze winter? Vraag dan dit warme winterpakket aan en steun daarmee de campagne van de overheid ‘Zet ook de knop om’.

Op aanvraag

Het beste van de Streek kerstpakket

Kerstpakket Beste van de Streek

Een kwalitatieve samenstelling van streekproducten. Wij hebben een liefde voor de streek. Een product uit de streek heeft vaak een eigen, uniek verhaal. Kwaliteit in een functioneel kistje wat een erg leuk plekje zal krijgen op tafel. Eerst maar eens genieten van de inhoud. Daarna kan het functionele kerstpakket een leuk plekje krijgen.

Prijs: € 39,95 ex. BTW – Mogelijk vanaf: € 25,- excl. BTW

Originele Kerstpakketten streekproducten

Kerstpakket Stoere Blik

Dit kerstpakket heeft een stoere uitstraling. Verras uw collega’s met een functioneel kerstpakket. Het is een afgekeurd verfblik dus in het kader van recycling krijgt dit blik een tweede leven! Laat een stoer(e) blik achter met dit rijk gevulde geschenk.

Prijs: € 55,00 ex. BTW – Mogelijk vanaf: € 40,- excl. BTW

Kerstpakket kijkdoos met venster

Kerstpakket Kijkdoos

Extra beleving geven aan het uitreiken van een kerstpakket doet u met de Kijkdoos.Het kijkvenster zorgt voor een sfeervolle kijk in het kerstpakket. Aan het pakket is een sfeervolle slinger met LED verlichting opgehangen die tijdens de donkere dagen een leuke plaats kan krijgen in het interieur. Een leuk geschenk om te geven en om te krijgen.

Prijs: € 59,95 excl. BTW – Mogelijk vanaf: € 25,- excl. BTW

Verrassingsbox kerstpakket

Kerstpakket Verrassingsbox

Een geschenk en een verrassing voor iedere dag. Beleef de sfeer van een verrassingspakket en geniet 8 dagen lang van kwaliteit. Uw collega’s kunnen vanaf kerstavond beginnen met hun verrassingsbox. Tot en met 31 december elke dag twee passende verrasingsproducten.

Prijs: € 57,50 excl. BTW – Mogelijk vanaf: € 40,- excl. BTW

Kerstpakket genieten

Kerstpakket Genieten

Waar geniet u van? Een heerlijke borrel met kwaliteitsproducten? Een lekker kwaliteitswijntje bij het avondeten? Een goede likeur voor in de koffie? Ook dit pakket kan volledig naar eigen wens worden ingevuld. Voor ons is het belangrijk dat de inhoud van het pakket past bij u en uw bedrijf.

Prijs: € 69,95 excl. BTW – Mogelijk vanaf: € 40,- excl. BTW

Kerstpakket Stapelbaar

Kerstpakket Fruitkrat

Gezondheid is een belangrijk thema. Ook binnen het bedrijfsleven. Bent u op zoek naar een origineel groen en gezond kerstpakket? Verblijd uw collega’s met een appel (eventueel bedrukt met tekst of logo), een frisse fruitsap, een kleurrijke amaryllis bol die geen water nodig heeft en nóg meer gezonde kwaliteitsproducten.

Prijs: € 47,50 excl. BTW – Mogelijk vanaf: € 35,- excl. BTW

Teil kerstpakket met kwaliteitsproducten

Kerstpakket Metalen teil met Olla

Een chique metalen teil gevuld met unieke producten. Neem bijvoorbeeld de Olla. Een kruik die u in de tuin kunt plaatsen. De pot is poreus en geeft daarmee geleidelijk water af. Het is een zuinige en effectieve manier om uw planten te laten groeien. Wanneer de grond droog is, geeft de olla langzaam water af aan de grond eromheen. Wanneer de grond vochtig is, blijft het water er in. Het voordeel: De planten hebben constant een vochtige omgeving en kunnen dus gelijkmatig groeien.

Prijs: € 47,50 excl. BTW – Mogelijk vanaf: € 35,- excl. BTW

Anders nog iets?

Al onze pakketten zijn geheel zelf samen te stellen. Maak dus gerust combinaties tussen pakketten of producten en geef uw wensen aan ons door. Wij helpen graag! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wijnfles borrelplank relatiegeschenk

Wijnfles Borrelplank

Nooit meer de plank misslaan bij uw relaties. Een passende borrelplank bij de kwaliteitswijn, inclusief mogelijkheid tot personaliseren.

Amarylis bol relatiegeschenk

Amaryllis met logo

De bol is voorzien van een wax laag die het water vast houdt en groeit een centimeter per dag. Een mooi relatiegeschenk voor op de vensterbank of op kantoor.

Bedrukt Fruit relatiegeschenken

Bedrukt fruit

Fruit weggeven aan een gezonde relatie. Leuker kan niet toch? Jawel! Met uw eigen logo!

Tevreden klanten

Relatiegeschenken

U kunt naast originele kerstpakketten ook bij ons terecht voor relatiegeschenken. De mogelijkheden zijn eindeloos, het gehele jaar door. Laat het ons weten!

Overig

Bent u op zoek naar iets anders maar wilt u wel iets origineels? Ook dan komen we er samen met ons assortiment vast wel uit. Neem vrijblijvend contact op!

Verras uw collega’s

Ga voor een kerstpakket met kwaliteit.