Assortiment

Originele Relatiegeschenken

Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor originele relatiegeschenken. Verras uw relaties met een blijk van waardering. U kunt op geheel eigen wijze uw geschenk samenstellen. Kiest u voor een pakket met heerlijke streekproducten of gaat u voor een functioneel pakket dat blijvend is? Wij helpen u graag!

Maak uw relatiegeschenken uniek

Verras uw relaties

originele relatiegeschenken

Amaryllis met logo

De bol is voorzien van een wax laag die het water vast houdt en groeit een centimeter per dag. Een mooi relatiegeschenk voor op de vensterbank of op kantoor.

Bedrukt Fruit Kerstpakket

Bedrukt fruit

Fruit weggeven aan een gezonde relatie. Leuker kan niet toch? Jawel! Met uw eigen logo!

Snijplank eigen vorm met logo relatiegeschenk

Unieke snijplank met logo

Een snijplank die een leven lang mee gaat. Echte kwaliteit! In elke vorm te maken (vanaf 200 stuks). Ook een leven lang voorzien van uw logo.

Kerstboom LED aan de wand

Kerstboom LED voor de wand

Een alternatief voor de standaard kerstboom. Deze kerstboom met LED lichtjes is eenvoudig op te hangen aan de muur of het plafond. De takken zijn buigbaar waardoor je een 2D of 3D vorm kan creëren.

Wijnkoeler Salentein relatiegeschenk

Salentein wijnkoeler

Wijn is een kwaliteitsproduct. Met de wijnkoeler van Salentein koelt u witte wijn in stijl. Voor de échte liefhebber!

Kluskruik mannen relatiegeschenk

Kluskruik voor mannen

Een likorette met een zachte afdronk, voor de harde klusser. Een relatiegeschenk met smaak.

Wijnfles borrelplank relatiegeschenk

Wijnfles Borrelplank

Nooit meer de plank misslaan bij uw relaties. Een passende borrelplank bij de kwaliteitswijn, inclusief mogelijkheid tot personaliseren.

Senza Kaarsen standaards relatiegeschenk

Sfeer met Senza Standaards

Geen standaard relatiegeschenk. Of toch wel? In ieder geval een stijlvol product dat past bij het diner op tafel, tijdens de donkere dagen. Sfeer met Senza.

IJsblok bierkoeler relatiegeschenk

IJsblok Bierkoeler

Dé manier om bier voor een lange tijd gekoeld te houden! Het bier krat is in 30 minuten 10 graden kouder en blijft koud. Een cooler relatiegeschenk hebben we niet.

Soxs kerst relatiegeschenk

Een warme kerst met Soxs

Van al onze relatiegeschenken krijgt u het van deze het warmst. Nooit meer koude voeten met deze geiten wollen sokken van Soxs. En: wij hebben ze thuis ook!

T bottle relatiegeschenk

Thee drinken in stijl

Wat is er lekkerder dan verse thee? Deze fles biedt een eenvoudige manier om verse thee te drinken tijdens werk! Je kunt uiteraard ook verse gember of sinaasappel in het bovenste compartiment toevoegen.

Relatiegeschenk kerstboom zaaien

Een kerstboom zaaien

Ja, het kan écht. Het zaaien van een kerstboom. Dit vergt natuurlijk wel wat inspanning en geduld. Met zaden, wat potgrond, plantinstructies komt u een heel eind. Een eigen mini kerstboom heeft u in 1 á 2 jaar. Een volwassen kerstboom heeft de groeitijd van 5 á 7 jaar. 

Tevreden klanten

Kerstpakketten

Al ruim 25 jaar hebben wij ervaring in de wereld van de kerstpakketten. Wij richten ons op een origineel kerstpakket met producten van echte kwaliteit!

Overig

Bent u op zoek naar iets anders maar wilt u wel iets origineels? Ook dan komen we er samen met ons assortiment vast wel uit. Neem vrijblijvend contact op!

Verras uw relaties

Ga voor een relatiegeschenk met kwaliteit. Wilt u bepaalde producten los toevoegen aan uw relatiegeschenk? Geen probleem! U kunt uw relatiegeschenk zelf samenstellen. Ook is in veel gevallen personalisering mogelijk.