Relatiegeschenken

Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor relatiegeschenken. Verras uw relaties met een blijk van waardering. U kunt op geheel eigen wijze uw geschenk samenstellen. Kiest u voor een pakket met heerlijke streekproducten of gaat u voor iets een functioneel pakket dat blijvend is? Wij helpen u graag!

Senza relatiegeschenken

Relatiegeschenken 2021

wijn kaas en noten

koekjes van de koekfabriek

Deze bijzondere koekjes zijn gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze krijgen op deze manier een unieke kans. Dat ze goed werk leveren, dat proef je! Een echt kwaliteitsproduct met één nadeel: Je blijft er van eten!

Relatiegeschenk Koekjes

Pot klein

(€12,95 excl. BTW)

Relatiegeschenk Koekjes

Pot groot

(€19,95 excl. BTW)

Relatiegeschenk Koekjes

Pot combi

(€29,95 excl. BTW)

Wees voorzien van frisse lucht, thuis of op werk.

Haal humeur naar binnen, op kantoor, op de balie, thuis én op het werk! Met deze Boxen van Blooms ben je voorzien van frisse lucht. De planten zorgen namelijk voor een verbeterd klimaat in jouw omgeving. Dit doen ze door de lucht te zuiveren. Voor jou dus extra lekker om in te leven of te werken.

Bloombox

Bloombox. Out of the Box.

Bloombox

Bloombox. Merry X-mas.

Bloombox

Bloombox. Je bent een topper!

Bloombox

Bloombox. Out of the Box.

Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor relatiegeschenken. U kunt op geheel eigen wijze uw geschenk samenstellen. Kiest u voor een pakket met heerlijke streekproducten of gaat u voor iets een functioneel pakket dat blijvend is? Wij helpen u graag!

Kerstpakketten

Al ruim 15 jaar hebben wij ervaring in de wereld van de kerstpakketten. Wij richten ons op een origineel kerstpakket met producten van echte kwaliteit!

Overig

Bent u op zoek naar iets anders maar wilt u wel iets origineels? Ook dan komen we er samen met ons assortiment vast wel uit. Neem vrijblijvend contact op!

Wat onze klanten zeggen

'Elk jaar weer een feestje, de kerstpakketten van De Kaascoman!'

Autobedrijf Schouten, Ermelo