5 Handige Tips voor een perfect Eindejaarsgeschenk

Eindejaarsgeschenk

Geschreven door Lars

02 okt 2023

Het einde van het jaar nadert en dat betekent tijd voor gezelligheid, reflectie en natuurlijk, het geven van geschenken. Of het nu voor vrienden, familie, collega’s of zakelijke relaties is, het vinden van het perfecte eindejaarsgeschenk kan soms een uitdaging zijn. Hier zijn zeven handige tips om je te helpen bij het kiezen van een geschenk dat zeker in de smaak zal vallen.

1. Ken de Interesses en Hobby’s

Een goed begin is om te weten waar de ontvanger van het geschenk van houdt. Denk aan hun hobby’s, passies en interesses. Een geschenk dat aansluit bij wat ze graag doen, zal altijd gewaardeerd worden.

2. Houd Rekening met Persoonlijke Voorkeuren

Let op de persoonlijke stijl en voorkeuren van de ontvanger. Zijn ze meer van de praktische geschenken of juist van de praktische geschenken? Is alcohol gewenst of juist niet? Kiezen voor iets dat goed past bij hun persoonlijkheid zorgt voor een geslaagd geschenk.

3. Overweeg een Gepersonaliseerd Geschenk

Het is ook mogelijk producten of verpakkingen te personaliseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het bedrijfslogo te bedrukken op (een gedeelte van) het kerstpakket. Vaak wordt gekozen voor een non-food artikel, dat ook na de kerst in gebruik blijft van de ontvanger. Dit creëert ook weer zichtbaarheid van uw organisatie.

4. Kwaliteit boven Kwantiteit

Kwaliteit laat een blijvende indruk achter. Of dit nu het food artikel of het non-food artikel is, kwaliteit is in beide gevallen belangrijk. Als hetgeen op de borrelplank komt te liggen van kwaliteit is draagt dit bij aan de herinnering die de ontvanger heeft van het eindejaarsgeschenk. Hetzelfde geldt ook voor bijvoorbeeld een rugtas, koeltas of barbecue. De ontvanger waardeert het geschenk nog meer als een non food artikel vaak gebruikt wordt en niet direct wordt weggegooid.

5. Het Draait Om de Intentie

Onthoud dat het gebaar en de intentie achter het geschenk het meest waardevol zijn. Een goed gevuld pakket met de juiste kwaliteit draagt hier aan bij. De waardering komt op deze manier goed over.

Het kiezen van het perfecte eindejaarsgeschenk is daarom een goede manier om waardering te tonen aan de mensen van de organisatie. Ook kunt u uw relaties verrassen met een eindejaarsgechenk.

Hulp bij het samenstellen van een eindejaarsgeschenk?

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw eindejaarsgeschenk of heeft u graag dat er iemand eens mee denkt? Of wilt u het liever helemaal uitbesteden? Neem vrijblijvend contact met ons op per telefoon, mail of whatsapp (chatvenster rechtsonderin) en we helpen u een kwalitatief eindejaarsgeschenk samen te stellen.

Anders nog iets?

Paasgeschenk personeel

Paasgeschenk personeel

Paasgeschenk voor het personeelEen persoonlijk tintjeEen gezellig tintjeEen plezierig tintje Paasgeschenk voor het...