7 redenen om een kerstpakketten showroom te bezoeken

Kerstpakketten showroom

Geschreven door Lars

17 aug 2021

In deze blog:

Jaarlijks organiseren wij een kerstpakketten showroom, oftewel een kerstshow. Dit is een tentoonstelling van ons assortiment. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Dit maakt de kerstshow zo waardevol. Zowel voor ons als voor onze klanten. U heeft de mogelijkheid om uw kerstpakket geheel zelf samen te stellen. U kunt producten combineren en bij elkaar zetten om te kijken of het de gewenste samenstelling oplevert. Wilt u graag advies? Dan zijn wij er om u te helpen. Graag maken wij met u een afspraak voor een bezoek aan onze kerstpakketten showroom.

U komt direct in de kerstsfeer

Door even tijd te nemen voor het samenstellen van een kerstpakket, komt u in de kerstsfeer en in de stemming om een passend en sfeervol kerstpakket samen te stellen. De warmte, geuren en verlichting van de kerstpakketten showroom zorgen voor de beleving die bij een kerstpakket hoort.

Kerstshow de Kaascoman
Persoonlijk maakt uniek

U heeft persoonlijk contact

We nemen voor iedereen de tijd. U wordt van harte ontvangen met een bak koffie of thee. Het maken van een afspraak heeft onze voorkeur omdat we dan voor iedere klant genoeg tijd kunnen nemen. De lijntjes zijn kort. U krijgt de gelegenheid en ruimte om rustig een rondje te lopen. Zodra u vragen heeft, denken wij graag met u mee. Heeft u al wensen of heeft u geen idee waar te beginnen? In beide gevallen komen we er zeker samen uit!

Kerstpakketten Showroom De Kaascoman proeven (1)
Proef de kwaliteit

U kunt proeven

We bieden zowel food als non-food aan in ons assortiment. Veel producten zijn echte streekproducten en we streven bij al onze producten naar echte kwaliteit. Het is dan dus ook helemaal niet gek als u tijdens een bezoek aan de show hier en daar een hapje en een drankje tegen komt. Kwaliteit moet je namelijk proeven. Hoewel de kerstshow geen restaurant of proeverij is, is er zeker de mogelijkheid om te proeven.

Op deze manier ervaart u zelf ook de kwaliteit van De Kaascoman, die wij zo belangrijk vinden. Uiteindelijk hopen we dat u tevreden bent met een uniek kerstpakket van kwaliteit.

Borrelplank-in-een-kerstpakket
Kies uit kwaliteit

U heeft ruime keuze

Bij een kerstpakketten showroom heeft u vaak de beschikking over het gehele assortiment. In een online webshop heeft u dit ook maar toch vaak in de standaard samenstellingen. De beleving van een kerstpakket komt bij een kerstpakketten show echt naar boven. U kunt producten zien, proeven en combineren. U kunt de sfeer en de samenstelling van pakket beter inschatten en door de hoeveelheid van de producten zijn er eindeloos veel mogelijkheden.

Er zijn veel combinaties te maken en de wensen van onze klanten lopen ook erg uit één. Door het persoonlijke contact en de korte lijntjes kunnen wij een pakket maken dat voor u persoonlijk is. Van dit contact worden wij heel blij en dit is voor ons ook de beste manier om u als klant te bedienen. Al de opties kunnen wij u niet in een webshop laten zien, wel op onze kerstshow.

U krijgt advies

We snappen het wanneer er in onze kerstshow keuzestress ontstaat. We zeiden het al: de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de aanwezige lekkernijen en streekproducten is het vaak lastig kiezen. Voor iedereen wat wils, dat zeker, maar u heeft mogelijk ook een budget.
Wij denken tijdens u bezoek aan de kerstpakketten showroom graag met u mee zodat u binnen het budget blijft maar ook hebben wij vaak alternatieven of leuke combinaties die u kunnen verrassen. We merken dat deze manier van overleg vaak de meest bijzondere pakketten, en nog belangrijker, blije klanten oplevert.

Maatwerk kerstpakketten Kaascoman
Maatwerk met als speerpunt kwaliteit

U ontvangt maatwerk

Bij een bezoek aan een kerstpakketten showroom ontvangt u advies en heeft u inzicht in alle mogelijkheden. Hierbij kan vaak maatwerk geleverd worden doordat er verschillende combinaties te maken zijn. U bent voor uw collega’s op zoek naar een uniek pakket. U dient rekening te houden met kinderen, mannen en vrouwen. Hiervoor leveren wij maatwerk.

U kunt de basis van het kerstpakket uitkiezen en vervolgens alles er om heen zelf samenstellen. Door producten te proeven en ook naast elkaar te leggen krijgt u inzicht in de hoeveelheid en prijs van het kerstpakket. Door een globale opstelling te maken heeft u een beter beeld bij de vulinhoud van het pakket. Hoeveel producten kunnen er in en hoe vol is het kerstpakket? En, niet geheel onbelangrijk, wat is de prijs van hetgeen u heeft samengesteld? Vervolgens is er natuurlijk nog genoeg ruimte om hier aanpassingen in te doen.

Door een uniek kerstpakket samen te stellen zorgt u voor waardering bij collega’s en werknemers. Uw dank voor het gedane werk in het afgelopen jaar is terug te zien in een kwalitatief kerstpakket.


U weet wat u weggeeft

Nu u het gehele proces bent doorlopen, heeft u ervaren wat het is om een kerstpakket samen te stellen in een kerstpakketten showroom. Alles wat u heeft samengesteld blijft een prijsopgave. U ontvangt vervolgens een overzicht van uw pakket, met bijbehorende prijzen. Aanpassingen kunnen in dit stadium zeker nog doorgevoerd worden. Dat is geen probleem.

U heeft de sfeer van kerst beleefd. U heeft geproefd en ervaren wat kwaliteit betekent voor een kerstpakket. U weet nu dat een kerstpakket uit een webshop een andere beleving is. U heeft gezien dat het echt maatwerk is, dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Dat hierbij de nodige keuzestress ontstaat maar dat u met de juiste begeleiding geslaagd bent met een uniek kerstpakket.

Hopelijk kunt u nog wachten tot het moment dat u het kerstpakket mag overhandigen aan uw collega’s. Na de kerstshow volgt er namelijk altijd een drukke periode van inpakken waarbij we de beleving en levering van uw kerstpakketten nóg feestelijker proberen te maken.
Anders nog iets?

Paasgeschenk personeel

Paasgeschenk personeel

Paasgeschenk voor het personeelEen persoonlijk tintjeEen gezellig tintjeEen plezierig tintje Paasgeschenk voor het...