Groei met een groen relatiegeschenk: De Amaryllis

Een groen relatiegeschenk

Geschreven door Lars

05 sep 2021

In deze blog:

Een groen relatiegeschenk

Bent u op zoek naar ideeën voor uw relatiegeschenken? Eén van de toppers van dit jaar binnen ons assortiment is de amaryllis bol. Een groen relatiegeschenk, dat in het teken staat van groei. Het is een lust voor het oog op elke keukentafel, bureau of vensterbank. Niet alleen een geschikt relatiegeschenk voor de tijd rondom kerst maar ook een erg leuk presentje voor Sinterklaas. Verras uw relaties of collega’s met een amaryllis bol rond pakjesavond en 3 weken later bij kerst, staat er een prachtige bloem op tafel! Ook een amaryllis bol met vaas is een erg stijlvolle toevoeging. Zie onderstaande afbeelding.

Een groen relatiegeschenk

Eén centimeter groei per dag

Het bijzondere van de amaryllis bol is dat hij voorzien is van een waxlaag, die het aanwezige water in de bol vasthoudt. De waxlaag is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Door de waxlaag is de bloem dus zelfvoorzienend en groeit gemiddeld een centimeter per dag.

Een groen relatiegeschenk

Uw zichtbaarheid groeit

De amaryllis bol kan worden voorzien van een tekst of logo. Op deze manier ben je als bedrijf zichtbaar bij je relaties onder de noemers groen en groei. Ook is een zakelijke relatie vaak gebaseerd op gezamenlijke groei. Een betere metafoor dan de amaryllis is er bijna niet.

Een groen relatiegeschenk

Groei op uw manier

De kleur van de bloem is verkrijgbaar in vier kleuren: rood, roze, wit, en rood-wit gestreept. Ook zijn er verschillende toevoegingen mogelijk als een sokje in bijvoorbeeld het kerst thema om de bol heen. Of de amaryllis bol binnen de frame van een vaas.

Maar niet alleen rondom de kerstdagen is het een leuk geschenk. De Amaryllis bol is ook een leuke weggever tijdens Sinterklaas. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden in kleuren en thema’s.

Groen relatiegeschenk amaryllis bol kerst

De amaryllis is op zichzelf al een hele mooi bloem maar wordt op deze manier nog mooier. Een erg mooi alternatief voor een bos bloemen of een plant als relatiegeschenk. Het is gewoon nét even wat anders.

Wilt u een voorstel of gewoon eens sparren over de mogelijkheden? Neem dan even vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Anders nog iets?

Paasgeschenk personeel

Paasgeschenk personeel

Paasgeschenk voor het personeelEen persoonlijk tintjeEen gezellig tintjeEen plezierig tintje Paasgeschenk voor het...