Maak indruk met bedrukt fruit als relatiegeschenk

Bedrukt fruit als relatiegeschenk

Geschreven door Lars

23 sep 2021

In deze blog:

We zijn het inmiddels al gewend. Alles wat we kopen kunnen we personaliseren. Van USB sticks en paperclips tot barbecues en amaryllisbollen. Fruit kon hierin niet achter blijven. Voorzie uw appel, peer of banaan van uw logo en val extra op bij beurzen, congressen, of andere evenementen. Maak indruk met bedrukt fruit!

Bedrukt fruit personalisering

Bedrukt fruit maakt indruk

Een klein bedrukt gebaar. Een appel voor de dorst, voor de bezoekers met een lange terugrit voor de boeg bijvoorbeeld. Of een stuk fruit voor de gezonde relatie, waarvan je hoopt dat hij nog lang stand zal houden.

Bedrukt fruit houten kist

Kleine moeite, grote indruk

Op deze manier maakt u echt indruk bij uw relaties of collega’s. Naast het logo is het ook mogelijk een tekst op de appel te bedrukken. De appel moet natuurlijk wel groen blijven, dus we kunnen niet de gehele appel bedrukken maar u kunt gerust vragen naar de mogelijkheden.


Dus heeft u een appeltje te schillen met uw relaties of collega’s? Maak het eens bespreekbaar onder het genot van bedrukt fruit. Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar een manier om een fusering openbaar te maken of komt er binnenkort een nieuw huisstijl met logo aan en moet dit bekend worden? Wellicht is bedrukt fruit wel een hele gezonde oplossing, voor u als bedrijf.

Bedrukt fruit doos

Kleine moeite, gezonde indruk

Hoe groener, hoe gezonder zeggen ze altijd. De appels zijn heerlijk groen en gezond. Geen zorgen, de inkt die gebruikt wordt is eetbare inkt. Laat dus een gezonde indruk achter met bedrukt fruit en uw relatie of collega zal het niet vergeten. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onze contactpagina en we komen er samen wel fruit.

Bedrukt fruit verpakking

Anders nog iets?

Paasgeschenk personeel

Paasgeschenk personeel

Paasgeschenk voor het personeelEen persoonlijk tintjeEen gezellig tintjeEen plezierig tintje Paasgeschenk voor het...