Hét beste Sinterklaas relatiegeschenk van 2022

Sinterklaas relatiegeschenk 2021

Geschreven door Lars

28 sep 2021

In deze blog:

Het duurt nog even maar zodra de dagen korter worden is het al weer snel tijd voor Sinterklaas. Deze traditie wordt niet alleen thuis gevierd maar ook steeds meer bedrijven kiezen voor een geschenk voor relaties of personeel. Hoe leuk is het om hen te verrassen met een Sinterklaas relatiegeschenk?

Sinterklaas relatieeschenk

Hét Sinterklaas relatiegeschenk van 2021

De verrassing van dit jaar is de amaryllisbol. Deze bol is voorzien van een wax-laag, welke verkrijgbaar is in 10 verschillende kleuren. Deze laag zorgt ervoor dat het aanwezig water in de bol wordt vast gehouden. Er hoeft dus geen water toegediend te worden. De bloem groeit gemiddeld een centimeter per dag.

Het leuke aan de amaryllis bol is dat hij geheel geleverd kan worden in het Sinterklaas thema. Bijvoorbeeld de uitvoering met een jute strik of Sinterklaas zelf, afgebeeld op de bloem.

De bol kan ook voorzien worden van een logo of een tekst. Dus wilt u een boodschap overbrengen op uw collega’s of relaties? Of staat er een thema op de kalender waarbij u op deze manier er een leuke invulling aan kan geven? Geen probleem!

Sinterklaasgeschenk 2021 de amaryllisbloem

Met kerst een prachtige amaryllis bloem op tafel

Rondom Sinterklaas is de amaryllis bol een leuk cadeautje om te geven en te krijgen. De amaryllis is voornamelijk geschikt als sinterklaasgeschenk vanwege de tijd die het nodig heeft om te groeien. Zodra de kerstdagen dichterbij komen staat er al een prachtige bloem op tafel wat een ieder die op visite komt, zal opvallen.

Sinterklaasgeschenk 2021 de amaryllisbloem

Een origineler sinterklaas relatiegeschenk is er niet

De amaryllis is een origineel sinterklaasgeschenk. Het is een keer wat anders dan levensmiddelen en ook wat anders dan een bos bloemen. Eigenlijk vinden wij het véél leuker! Chocoladeletters krijgen collega’s er al genoeg. Dus verras het personeel of de relaties met dit unieke geschenk waar ze heel de december maand en daarna plezier van hebben.

Alles weten over de mogelijkheden met de amaryllis? Neem vrijblijvend contact op.

Anders nog iets?

Paasgeschenk personeel

Paasgeschenk personeel

Paasgeschenk voor het personeelEen persoonlijk tintjeEen gezellig tintjeEen plezierig tintje Paasgeschenk voor het...