Stappenplan: Samenstellen van een kerstpakket

samenstellen van kerstpakket

Geschreven door Lars

18 jun 2020

Stappen:

Kies uw kerstpakket budget

Voor diverse uitgaven binnen een bedrijf of organisatie gelden budgetten. Zo ook voor kerstpakketten. Vaak is een gemiddeld bedrag bestemd voor het samenstellen van een kerstpakket. Werknemers zorgen voor het voortbestaan van je bedrijf of organisatie en daarom wil je ze elk jaar weer belonen met een uniek kerstpakket. Met het budget bepaal je ook meteen hoeveel kerstpakketten je nodig hebt, handig om bij de kerstpakketten leverancier over een geschatte totaalprijs te beschikken.

samenstellen van kerstpakket
Kerstpakketten kerstshow

Standaard pakket of uniek kerstpakket

Hoeveel tijd wilt u vrijmaken voor het samenstellen van een kerstpakket? Gaat u voor de makkelijke weg en kiest u een bon zodat werknemers zelf hun pakket uit kiezen? Of gaat u voor een echte verrassing en bent u bereid tijd en energie te stoppen om uw werknemers wat unieks te geven dit jaar? Er zijn meerdere mogelijkheden. U kunt kiezen voor een standaard kerstpakket of u stelt het kerstpakket helemaal zelf samen. Dit geeft net even wat meer sfeer aan het kerstpakket.

Vergelijk kerstpakketten leveranciers

In het schap in de supermarkt met de nootjes of de tandpasta zijn er tientallen keuzemogelijkheden. Bij het maken van deze keuzes zijn er verschillende factoren: prijs, kwaliteit en hoeveelheid. Bij het samenstellen van een kerstpakket is dit niet anders. Is de prijs in relatie tot de inhoud van het pakket? Is een pakket goed gevuld of betaalt u ook voor het product ‘lucht’? Zijn de producten van kwaliteit?

Bent u op zoek naar originele streekproducten of gaat u voor het standaard merk? Door een antwoord te geven op deze vragen, vallen er wellicht al een aantal leveranciers af. En gaat u voor een lokale leverancier of bestelt u liever via een niet-lokale’ leverancier met een webshop? Doe wat goed voelt en ga voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook werknemers en collega’s waarderen een goedgevuld kwaliteitspakket.

samenstellen van kerstpakket
Kerstpakketten kerstshow

Bezoek een kerstshow of bekijk de webshop

Diverse aanbieders van kerstpakketten organiseren een kerstshow of showroom waarbij u uw kerstpakket kunt samenstellen. Ook beschikken diverse aanbieders over een virtuele kerstshow, namelijk de webshop. In deze webshop vindt u pakketten die u direct kunt bestellen of waarbij u een prijsopgave kunt doen. Wij organiseren jaarlijks in oktober/november een kerstshow(room). Hierbij zetten we onze producten van dat jaar uiteen en komen onze klanten om hun kerstpakket zelf samen te stellen.

Het voordeel voor u als klant is dat u alle mogelijkheden ziet. U kunt producten bij elkaar pakken en u heeft gelijk weet van hoeveel producten er in een doos of andere verpakking passen. Vaak zijn deze bezoeken op afspraak zodat we de tijd hebben om u goed te helpen en te adviseren zodat u een passend uniek kerstpakket krijgt. Naast onze kerstshow is er ook de mogelijkheid om via onze webshop pakketten te bestellen of een prijsopgave te doen. U bent zowel in onze webshop als bij onze kerstshow natuurlijk van harte welkom!

samenstellen van kerstpakket
Kerstpakketten kerstshow

Ga voor food , non-food of een combinatie

We zeiden het al: Ook een kerstpakket is er in diverse vormen, maten en prijzen. U heeft de keuze uit food, non-food of een combinatie hiervan. Bij de Kaascoman heeft u al deze mogelijkheden. Gaat u voor een doos gevuld met kwaliteitsproducten en streekproducten of wilt u het kerstpakket ook voorzien van non-food zoals kaarsenstandaards, plaids of een laptoptafel? Ook heeft u de mogelijkheid om een kerstpakket samen te stellen met een blijvende verpakking. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een houten ton, een tafel barbecue, een vuurschaal, een reiskoffer, enzovoort. Bekijk onze inspiratie pagina maar eens voor voorbeelden.

Vraag om kerstpakketten advies 

Bij het samenstellen van een kerstpakket komen wellicht best wat vragen over. U wilt bijvoorbeeld weten welke mogelijkheden er voor welk budget zijn. Is er bijvoorbeeld ook mogelijkheid tot personalisering? Hoe werkt de levering van de kerstpakketten? Kan het tijdens de kerstborrel bezorgd worden of eerder of later? U kunt hierbij natuurlijk altijd om advies vragen bij de desbetreffende leverancier.

Uit ervaring weten wij dat onze klanten deze communicatie erg prettig vinden. Daarom bespreken wij dit tijdens een bezoek aan de kerstshow via een online bestelling komen wij graag hierover in contact met onze klanten om een antwoord te geven op deze vragen en te luisteren naar de wensen. 

Een hartelijk familiebedrijf met heerlijke kazen, streekproducten en mooie cadeau-artikelen. Er zijn prachtige pakketten geleverd met een geweldige service. Complimenten!

Wendy Kraaikamp

Geniet van een uw welverdiend kerstpakket

Gefeliciteerd! Uw kerstpakket zelf maken is gelukt! U bent aan het einde gekomen van het stappenplan voor het samenstellen van een kerstpakket. Dit betekent, als het goed is, dat u bent geslaagd in het kiezen van uw kerstpakket voor dit jaar. Wij adviseren om te vragen om een afbeelding van het kerstpakket en deze tot aan de kerst boven uw bed te hangen. En wanneer het zover is wensen wij u gezegende kerstdagen toe, samen met al uw collega’s die het zo verdiend hebben! En volgend jaar? Dan kunt u het stappenplan gewoon weer volgen. En hopelijk bent u zo tevreden dat u stap 3 dan kunt overslaan.

Anders nog iets?

Paasgeschenk personeel

Paasgeschenk personeel

Paasgeschenk voor het personeelEen persoonlijk tintjeEen gezellig tintjeEen plezierig tintje Paasgeschenk voor het...