Wat is een leuk kerstpakket idee?

Kerstpakket idee

Geschreven door Anouk

09 aug 2022

In deze blog:

Herkent u dat? Dat u elk jaar een kerstpakket wilt weggeven dat net iets anders is dan het kerstpakket idee van het vorige jaar? Het kan lastig zijn steeds weer een ander kerstpakket idee te bedenken. Om u weer wat inspiratie te geven, staan hieronder een aantal tips op een rij. 

Kerstpakket idee
Het 8 dagen kerstpakket

Het 8 dagen kerstpakket is misschien wel het leukste kerstpakket idee van dit jaar. Dit geschenk bestaat namelijk uit verschillende onderdelen met elk een eigen datum. De bedoeling is dat elke dag het onderdeel van die dag wordt uitgepakt. Zo is het elke dag weer een verrassing wat er nu weer in het kerstpakket zal zitten en is het een week lang feest.

Kerstpakket idee
Dennendoos

U gelooft het niet, maar deze doos brengt de kerstgeuren écht in huis. Als u met uw hand over deze doos wrijft, ruikt u namelijk de geur van een dennenboom! Een leuk detail, wat zorgt voor extra beleving bij het uitpakken van dit kerstpakket idee. 

Kerstpakket idee jute zak
Jute zak

Een kerstpakket idee begint niet altijd bij dozen. Er zijn namelijk nog vele andere mogelijkheden voor verpakkingen. Bijvoorbeeld deze jute zak! De inhoud kunt u uiteraard zelf samenstellen. Sfeervol en leuk om weg te geven toch?

Behalve originele verpakkingen, zijn er ook genoeg mogelijkheden voor de inhoud van uw kerstpakket idee.

Kerstpakket idee
Bedrukt fruit

Appels die u kunt laten bedrukken met uw eigen logo of tekst: een persoonlijk kerstpakket idee. Zo zorgt bedrukt fruit voor vrolijke gezichten. Oh en geen zorgen, de inkt is eetbaar ;).

Kerstpakket idee
Olla

Een ‘Olla’? Ja! Dit is een poreuze pot, waarmee u planten water kunt geven. De bedoeling is dat de pot gevuld wordt met water en vervolgens tussen de planten gepoot wordt. De poreuze wand van de pot vult zich met water uit de pot, terwijl de wortels van de planten naar de pot toetrekken. De Olla geeft op deze manier water aan de planten. Een duurzaam kerstpakket idee, want u bespaart tot 70% aan water in vergelijking met het sproeien van planten.

Kerstpakket idee
Amaryllis 

Deze bloembol is voorzien van een wax laag die water vasthoudt. Hierdoor hoeft de bol geen water en groeit deze een centimeter per dag! Ook is het mogelijk deze bol te voorzien van uw eigen logo of tekst. Opnieuw een manier om uw kerstpakket idee persoonlijk te maken. Lees ook onze andere blog over de amaryllis.

Anders nog iets?

Paasgeschenk personeel

Paasgeschenk personeel

Paasgeschenk voor het personeelEen persoonlijk tintjeEen gezellig tintjeEen plezierig tintje Paasgeschenk voor het...