Meer weten? De deuren staan open!

Telefoon

Locatie

Hogesteeg 22
3882MJ Putten

Kerstpakketten & Relatiegeschenken

Wij bespreken graaguw wensen

Onze website laat voorbeeldpakketten zien. Toch zijn alle kerstpakketten en relatiegeschenken zelf samen te stellen. Ons gehele assortiment kan dus met elkaar gecombineerd worden. Heeft u vragen of twijfelt u over een bepaald kerstpakket? Bel of mail ons gerust. We kunnen aan de hand van uw wensen alle mogelijkheden in kaart brengen. Wij helpen u graag met een uniek kerstpakket voor dit jaar.

Stapelbaar kerstpakket
Pakket Sfeer & Smaak

Uw leverancier vankerstpakketten in Putten

Al meer dan 25 jaar zijn we actief in de wereld van kerstpakketten en relatiegeschenken. Ieder jaar is het voor ons weer een vreugde om unieke pakketten samen te stellen in overleg met onze klanten. De diversiteit is enorm. Elk pakket is weer anders en dát maakt het ook zo leuk.

We horen graag wat uw wensen zijn. Mede door de diversiteit zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Ook als u personaliteit wilt verwerken in uw kerstpakket of relatiegeschenk bent u bij ons aan het juiste adres.

Kerstpakketten show Putten

Raak geïnspireerd opde jaarlijkse kerstshow

Jaarlijks zetten we onze ideeën en producten uiteen tijdens onze kerstshow: De kerstpakketten show op onze eigen locatie in Putten. Tijdens deze kerstshow vindt u ons assortiment uitgestald in een sfeervolle kerstopstelling. U krijgt hier alle ruimte om de opties te bekijken en producten bij elkaar te zoeken waarbij u het warme gevoel heeft dat bij kerstpakketten en relatiegeschenken thuis hoort.

Kerstpakketten show Putten

Contact

Een kerstpakket op maat? Dat kan!

Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken wat kunnen betekenen voor uw kerstgeschenk. Alles is bespreekbaar!

14 + 13 =