Kerstpakket met Fruit

Een functioneel kerstpakket met fruit. Dat is deze fruitkrat. Gevuld met groene gezonde producten. Verblijd uw collega’s met dit kleurrijke kerstpakket.

Kerstpakket met fruit

Een kerstpakket met fruit en meer groen.

Dit gezonde en groene kerstpakket bevat een gezonde levensstijl. Niet alleen bevat het fruit (eventueel bedrukt met een tekst of logo) maar ook puur appelsap uit de streek. Daarnaast maakt u mensen blij met de amaryllisbol, een mooi geschenk voor op tafel! De bloem is zelfvoorzienend en groeit een centimeter per dag. Makkelijk en leuk!

Het boekje van ‘Er op uit fietsen’ brengt u op de meest mooie locaties in Nederland. Plekken die voorheen verborgen leken kunt u nu bezichtigen per fiets. Een appel in de fietstas voor de dorst! Lekker gezond!

Stapelbaar kerstpakket

Totaalprijs Kerstpakket Fruitkrat:
€ 47,50 excl. BTW

Amarylis bol relatiegeschenk

Amaryllis met logo

De bol is voorzien van een wax laag die het water vast houdt en groeit een centimeter per dag. Een mooi relatiegeschenk voor in de keuken of op kantoor.

Kerstpakket met fruit

Bedrukt fruit

Fruit weggeven aan een gezonde relatie. Leuker kan niet toch? Jawel! Met uw eigen logo!

Kerstpakket gezond er op uit fietsen

Er op uit fietsen

Nederland beleven doet u met dit boekje. Prachtige fietsroutes door ons kleine land met verborgen plekken. Beleef Nederland met dit gezonde onderdeel van uw kerstpakket.

Appel & Perensap 100% Puur

Appel & Perensap 100% Puur

Pure appel en perensap uit de streek. Gemaakt op steenworpafstand van onze locatie. Een gezonde toevoeging aan uw kerstpakket.

Granola kerstpakket gezondGranola kerstpakket gezond

Gezonde granola in de ochtend

Een gezonde start van de dag met Granola in de yoghurt. 

Doppinda's kerstpakket

Doppinda's

Voor de liefhebber: doppinda’s. Past bij het groene van dit kerstpakket voor in de tuin. Maar nog lekkerder om zelf op te eten.

Kerstpakket met fruit

Dit gezonde kerstpakket bevat voor een ieder iets groens. Een leuk variatie van gezonde producten. Maakt u liever andere combinaties of heeft u toevoegingen? U kunt dit voorbeeldpakket geheel zelf samenstellen.  Wij zijn er om u te helpen!