kerstpakket verrassingsbox

Dit kerstpakket is nét even wat anders. Elke dag twee producten uit de streek die u verrassen. Ieder product met een eigen verhaal en toevoeging. De inhoud is ook zelf samen te stellen. Ga voor een verrassingseffect.

Kerstpakket verrassing box

Een kerstpakket verrassing voor iedere dag.

In dit kerstpakket vindt u voor iedere dag een verrassing. We hebben een assortiment aan producten samengesteld die passen in de dagen rondom de kerstvakantie. Hapjes en drankjes voor de borrel. Maar ook lekkere tussendoortjes en toevoegingen voor lunch of diner.

Verras uw collega’s met deze unieke verrassingsbox. Van 24 tot en met 31 december verrast dit kerstpakket iedere dag. Geniet van versnaperingen en gezonde toevoegingen. Sluit het jaar af met een rood wijntje en een zelfgemaakte Glühwein, waar u uw vrienden en familie mee verrast.

[et_pb_wc_add_to_cart product=”5238″ _builder_version=”4.11.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_add_to_cart]
Kerstpakket verrasingsbox

Totaalprijs Kerstpakket Verrassingsbox:
€ 57,50 excl. BTW

Duurzaam kerstpakket voetbal

24 dec - Knapperig tussendoortje

Deze dagen is er toch wat meer ruimte voor versnaperingen dan normaal. Dit knapperige tussendoortje bevat toastjes met een smaakvolle Mosterd Dille dip.

Duurzaam kerstpakket: Maak je eigen kaars

25 dec - Een zoete hap

Pannenkoekenmix van de Veluwe samen met een appelstroop uit de streek. Een heerlijke combinatie om in de vakantie te genieten van pannenkoeken.

Duurzaam kerstpakket Chocolade ballen

26 dec - Kletzen met brood

Geniet op Tweede Kerstdag van een stukje borrelkaas in combinatie met Kletzenbrood uit de streek. Kletzenbrood is een donker brood met een stevige bite. Het is rijk gevuld met verschillende soorten noten en fruit. 

Blossombs kleurrijke bloembommetjes

27 dec - Genoten van Kerst

Geniet van een tussendoortje of nootje bij de borrel met deze zeezout Cashew nootjes van Puur Genot.

Firestarters

28 dec - Voor bij de borrel

Knapperige sticks in combinatie met een hertenpathé. Geniet van deze twee producten op de borrelplank. 

 

Beste drop en kaartspelletje

29 dec - Een thee moment

Bosvruchten thee uit de streek. Beloon u zelf met een verse kop thee en geniet van de smaakvolle chocolade ballen. Het is niet voor niets een verrassing. 

Bijen wasdoek

30 dec - Een gezond hapje en drankje

Een verse fruitsap in combinatie met gezonde aardappel chips. 

 

Champagne en sterretjes

31 dec - Rood & Nieuw

Het jaar uit met een rood wijntje en zelfgemaakte glühwein. Verras familie en vrienden met een unieke verrassing! Gelukkig nieuwjaar!

Verrassingsbox

Dit pakket is een voorbeeld pakket. Wij hebben ons best gedaan per dag bijpassende producten te zoeken. Wilt u een compleet andere invulling van deze verrassingsbox? Dat kan! U kunt uw kerstpakket geheel zelf samenstellen.