duurzaam kerstpakket

Aftellen naar kerst en oud en nieuw. Dat doen wij ook graag. Daarom nu het 8-daagse duurzaam kerstpakket. Voor een langdurige periode plezier van uw kerstpakket met een inhoud van diverse duurzame producten. Het pakket bevat gedeeld geluk voor jong en oud. Elke dag een nieuwe duurzame verrassing.

Duurzaam pakket

Een 8-daags duurzaam kerstpakket voor jong en oud.

Richting het einde van het jaar begint het aftellen naar kerst en oud en nieuw. Dit jaar wordt het pas echt leuk aftellen met het 8 dagen-kerstpakket. U verrast uw werknemers en collega’s met een kerstpakket verrassingsbox. Hierbij is het de bedoeling dat vanaf 24 december elke dag een product uit de doos wordt gehaald. De producten zijn verpakt, waardoor niet direct zichtbaar. Dus niet alleen tien seconden voor twaalf aftellen maar al vanaf 24 december.

De producten zijn voor jong en oud, gedeeld geluk dus. Ook zijn alle producten voorzien van het label duurzaam. Hieronder vind je per product een toelichting.

Duurzaam kerstpakket

Totaalprijs duurzaam pakket: € 59,95
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Duurzaam kerstpakket voetbal

24 dec - Speel voetbal duurzaam

De eerste lijn ter wereld binnen duurzame strand- en buitensportartikelen. De voetbal is gemaakt van planten en een combinatie van jute, natuurlijk rubber en hout. De sportartikelen zijn geschikt voor nat of droog spelen. Dat wordt winnen met een duurzaam kerstpakket.

€ 24,95

Duurzaam kerstpakket: Maak je eigen kaars

25 dec - De kaarsmakerij

Een feestje voor de kinderen. Maak een eigen kaars van gerecyclede bakolie met dit handige setje. U dient nog wel zelf een oud blikje of potje toe te voegen. De inhoud van het zakje is goed voor twee kaarsen. Gebruiksaanwijzing aanwezig.

€ 7,95

Duurzaam kerstpakket Chocolade ballen

26 dec - Chocola in uw kerstpakket

Een heerlijke bonbons voor bij de cappuccino na het kerstdiner. Gedeeld geluk geldt ook voor deze lekkernij maar het zal niet meevallen. Let op, het bakje is snel leeg.

€ 3,49

Blossombs kleurrijke bloembommetjes

27 dec - Kleurrijke Blossombs

Kleur je wereld met de kleurrijke bloembommetjes van Blossombs. Ze zijn gemaakt in Nederland en bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. De blossombs kan je in je tuin verspreiden en ze zullen vanzelf opbloeien tot een oase van wilde bloemen voor bijen en vlinders.

€ 2,95

Firestarters

28 dec - In lichterlaaie

Bij de donkere dagen hoort een vuurtje. Of u nu gaat barbecueën, de open haard of de vuurkorf aansteekt voor de marshmallows, met deze firestarters wordt het vuur veilig opgebouwd. Het product is voorzien van een voedselveilig wasmengsel en brandt ongeveer 20 minuten zonder een spoor achter te laten.

 

€ 4,00

Beste drop en kaartspelletje

29 dec - Een zoet spelletje

Een leuk kaartspelletje voor de donkere dagen: omschrijven & raden. In combinatie met een zoethoudertje voor de mensen die hun beurt af moeten wachten.

€ 5,49

Bijen wasdoek

30 dec - Een bij kan de was doek

Een duurzaam alternatief voor plastic en aluminiumfolie. Deze licht kleverige bijenwas doek kan gebruikt worden voor de opslag en verpakking van levensmiddelen en voor het bakken. Met behulp van de warmte van uw handen kunt u het doek eenvoudig om een kom, bord of schaal vouwen. Het zal dan zijn vorm behouden als het afkoelt.

 

€ 9,95

Champagne en sterretjes

31 dec - Oud wordt nieuw

Knallend het jaar uit. Met vuurwerk wellicht maar ook met deze champagne. Een mooi formaat flesje om samen het glas te heffen op een gezond nieuw jaar. Neem het glas snel mee naar buiten want de kinderen zijn al bezig met het aansteken van de bijgeleverde sterretjes.

€ 4,75

Duursamen stellen

Ga voor een duurzaam kerstpakket met kwaliteit. Dit pakket kan ook onderdeel zijn van een groter pakket. Wilt u bepaalde producten los toevoegen aan uw kerstpakket? Geen probleem! U kunt uw kerstpakket of relatiegeschenk zelf samenstellen.