Uw kerstpakket zelf samenstellen

Een greep uit hetgeen u dit jaar tegen gaat komen op onze kerstshow. Hier kunt u volledig uw kerstpakket zelf samenstellen. Elk jaar doen wij weer ons best food en non-food samen te stellen om u inspiratie voor uw kerstpakket te kunnen geven. Maak een afspraak en kom gezellig langs. Proef de kwaliteit in kerstsfeer!

Uw kerstpakket zelf samenstellen
Een sfeervolle kerstpakketten showroom

Volledig in de kerstsfeer

8 dagen kerstpakket

Het 8 daagse kerstpakket zorgt voor een verassing, acht dagen lang. Verras uw collega’s met een uniek kerstpakket dat iedere dag, van 24 tot en met 31 december, een verrassing van kwaliteit brengt.

Relatiegeschenk met logo

Diverse relatiegeschenken in ons assortiment kunnen worden voorzien van uw eigen logo.. Leuk voor uw relaties en extra zichtbaarheid voor uw bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden.

Kerstpakket zelf samenstellen

Bij ons stelt u volledig uw eigen kerstpakket of relatiegeschenk samen. Neem gerust een kijkje om inspiratie op te doen. Wanneer u hulp nodig heeft bij het samenstellen, helpen wij u graag!

Inspiratie

We horen vaak van onze klanten dat ze worden geinspireerd door de kerstshow. Daar worden wij blij van! Doordat ze hun kerstpakket zelf samenstellen, ontstaan de meest leuke combinaties die wij niet eens voorzien hadden.

Review Kerstpakketten van De Kaascoman

”De rijk gevulde en sfeervol opgemaakte pakketten zijn zeer goed ontvangen. De Kaascoman bood een creatieve selectie aan van kwalitatief hoogwaardige producten. Een echte aanrader!

– Factif BV Deventer –

Proef de sfeer

Inspiratie Kerstshow Kerstpakket zelf samenstellen
Kerstshow De Kaascoman
Kerstshow De Kaascoman
Kerstshow De Kaascoman
Kerstshow De Kaascoman
Kerstshow De Kaascoman

Alvast wat inspiratie

Kerstpakket_winter_kerstshow_2021

Winter in een kerstpakket

Haal de winter in huis met dit winterpakket. Combineer warme wintercadeaus zoals een sjaal, muts of wanten. Combineer het met bijvoorbeeld heerlijke glühwein en tijdens de donkere dagen zit u er warmpjes bij.

Kerstpakket Kerstshow 2021

Leven in de tuin

Een duurzame kerst. In dit pakket is al het papier gemaakt van plantenafval. Maak impact met deze ecologische producten. U kunt zich heerlijk uitleven. Maak uw eigen kerstboom, uw eigen wijn en voorzie de vogels van een feestmaal.

Laguiole_messen_cadeau_artikel

Kwaliteit op de plank

Borrelen in stijl. Op onze kerstshow vindt u zowel food als non-food. Een goede combinatie maakt een kerstpakket compleet! U kunt uw kerstpakket zelf samenstellen met uw favoriete borrelhapjes.

T bottle relatiegeschenk

Verse thee met de T-Bottle

Wat is er lekkerder dan verse thee? Deze fles biedt een eenvoudige manier om verse thee te drinken tijdens werk! Je kunt uiteraard ook verse gember of sinaasappel in het bovenste compartiment toevoegen.

"Jaarlijks komen wij weer terug voor de pakketten van De Kaascoman. De reden is dat we altijd zeker zijn dat de diverse soorten pakketten goed verzorgd zijn en elk jaar weer in de smaak vallen bij het personeel en onze relaties!