Uw kerstpakket samenstellen Plan een bezoek aan de showroom

Kerstpakketten & Relatiegeschenken

Uniek kerstpakketu bepaalt de inhoud

Een greep uit hetgeen u dit jaar tegen gaat komen op onze kerstshow. Hier kunt u volledig uw kerstpakket samenstellen. Elk jaar doen wij weer ons best food en non-food samen te stellen om u inspiratie voor uw kerstpakket te kunnen geven. Maak een afspraak en kom gezellig langs. Proef de kwaliteit in kerstsfeer!

Kerstpakket inspiratie
Kerstpakket idee
Uniek kerstpakket

De showdagen staan gepland!

Laat u inspireren op onze kerstshow

Welkom op onze kerstshow! Hier kunt u volledig uw kerstpakket zelf samenstellen. Elk jaar doen wij weer ons best food en non-food samen te stellen om u inspiratie voor uw kerstpakket te kunnen geven. Maak een afspraak en kom gezellig langs. Proef de kwaliteit in kerstsfeer!

Volledig in de kerstsfeer

8 dagen kerstpakket

Het 8 daagse kerstpakket zorgt voor een verassing, acht dagen lang. Verras uw collega’s met een uniek kerstpakket dat iedere dag, van 24 tot en met 31 december, een verrassing van kwaliteit brengt.

Relatiegeschenk met logo

Diverse relatiegeschenken in ons assortiment kunnen worden voorzien van uw eigen logo.. Leuk voor uw relaties en extra zichtbaarheid voor uw bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden.

Kerstpakket samenstellen

Bij ons stelt u volledig uw eigen kerstpakket of relatiegeschenk samen. Neem gerust een kijkje om inspiratie op te doen. Wanneer u hulp nodig heeft bij het samenstellen, helpen wij u graag!

Inspiratie

We horen vaak van onze klanten dat ze worden geinspireerd door de kerstshow. Daar worden wij blij van! Doordat ze hun kerstpakket samenstellen, ontstaan de meest leuke combinaties die wij niet eens voorzien hadden.

Tevreden klanten

Download onze folder