Ons verhaal

wij doen het nét even anders!

Al ruim 20 jaar, houden wij ons bezig met de verkoop van kerstgeschenken, naast de ambulante verkoop van kaas. Het is begonnen, met een mandje, gevuld met wijn, kaas, nootjes, worst etc. Inmiddels verzorgen wij al jaren voor vele bedrijven en organisaties in de regio de relatiegeschenken en kerstpakketten. 

Door de jaren heen, hebben wij ons assortiment steeds weer uitgebreid. Het loopt uiteen van kleine cadeauartikelen, wijnpakketjes, doos met levensmiddelen, tot grotere cadeau ’s in combinatie met levensmiddelen. Food en non-food.

Alles is bespreekbaar!

Kwaliteit en smaak, staan bij ons hoog in het vaandel. Naast de houdbare levensmiddelen, werken wij ook nauw samen met de slager, bakker, visleverancier en onze kaasleverancier. Dit alles om een écht smakelijk pakket aan te kunnen bieden.

Dit jaar zijn we met een nieuwe leverancier een samenwerking aangegaan om ook groenten/fruit aan te kunnen bieden in een pakket. Hoe smakelijk, kleurrijk en decoratief zijn bijvoorbeeld appels of puntpaprika’s!

Wij zijn altijd bereid, een voorstel te doen of de mogelijkheden toe te lichten. Neem contact met ons op, dan komen we er samen uit. 

 

Vraag vrijblijvend informatie op