Ons verhaal

25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken

Wij doen het nét even anders!

Al ruim 25 jaar, houden wij ons bezig met de verkoop van kerstpakketten en relatiegeschenken. Dit doen we naast de ambulante verkoop van kaas in plaatsen als Putten, Ermelo, Nijkerk, Apeldoorn. Het is begonnen met een mandje, gevuld met wijn, kaas, nootjes, worst etc. Inmiddels verzorgen wij voor vele bedrijven en organisaties de relatiegeschenken en kerstpakketten. En dit is elk jaar weer een feestje! U kunt uw kerstpakket zelf samenstellen.

Door de jaren heen, hebben wij ons assortiment steeds weer uitgebreid. Het loopt uiteen van kleine cadeauartikelen, wijnpakketjes, doos met levensmiddelen, tot grotere cadeaus in combinatie met levensmiddelen food en non-food.

Alles is bespreekbaar! 

Kwaliteit en smaak, staan bij ons hoog in het vaandel. Naast de houdbare levensmiddelen, werken wij ook nauw samen met de slager, bakker, visleverancier en onze kaasleverancier, heerlijke streekproducten dus. Dit alles om een écht smakelijk pakket aan te kunnen bieden.

Zo zijn we onlangs ook met een nieuwe leverancier een samenwerking aangegaan om ook groenten/fruit aan te kunnen bieden in een pakket. Hoe smakelijk, kleurrijk en decoratief zijn bijvoorbeeld appels of puntpaprika’s?!

Wij zijn altijd bereid een voorstel te doen of de mogelijkheden toe te lichten. Neem contact met ons op, dan komen we er samen uit.